Pogledajte kuću u kojoj je uhapšen Mladić

Radiosarajevo.ba
Pogledajte kuću u kojoj je uhapšen Mladić

Ratko Mladić je uhapšen u selu Lazarevo kod Zrenjanina u Ulici Vuka Karadžića broj 2 u kojoj živi njegov rođak Branislav Mladić, javlja beogradski Blic, koji je objavio i sliku kuće.

Predsednik Mjesne zajednice u Lazarevu kaže za “Blic” da se policija u ovom naselju pojavila jutros oko šest sati: "Video sam pet policijskih automobila, čuo sam da je pretres bio na još dve lokacije u selu, gde žive sinovi Branislava Mladića. Nismo imali pojma da nekoga hapse, a kamoli koga. Sad vidimo na TV. Ratko Mladić nije živeo u Lazarevu."

"Verovatno je kod rođaka došao u goste, ali mi ga ovde nikada nismo videli. Pričalo se da je dolazio sredinom devedestih, ali to je bilo pre svih ovih dešavanja" - kažu u MZ Lazarevo.

Jedan mještanin sela kaže da se rođak, u čijoj je kući uhapšen Mladić bavi poljoprivredom. "Oni su starosedeoci. Imaju tri kuće, i po svemu sudeći, Mladić je tu uhapšen."

Policija je još tu - kaže mještanin, koji tvrdi da je policijske automobile vidio još u četiri sata jutros. Ostali mještani Lazareva kažu da nisu poznavali Mladića. Samo je jedan upitao:” Jel taj Komadić onaj s brkovima što je dolazio?"

Mještani kažu da je Mladić u Lazarevo dolazio devedesetih u posjetu rođacima, i da se pričalo da je u ovom naselju gajio pčele. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije