Pijani vozači haraju Balkanom: Mladić (26) preticao biciklistu (76), udario ga kombijem pa prebio?!

0
Hina
Pijani vozači haraju Balkanom: Mladić (26) preticao biciklistu (76), udario ga kombijem pa prebio?!
Foto: Facebook / Ilustracija (na slici nije događaj opisan u tekstu)

Policijski službenici Policijske postaje Zadar proveli su kriminalističko istraživanje nad 26-godišnjim hrvatskim državljaninom kojeg se sumnjiči za tešku tjelesnu ozljedu.

Naime, 17. augusta 2023. godine u 19.15 sati u Ninu u Ulici Grgura Ninskog osumnjičeni 26-godišnjak je izazvao prometnu nesreću upravljajući kombi vozilom zadarskih registarskih oznaka, kretao se kolnikom ceste te bez da se uvjerio da radnju pretjecanja može obaviti bez opasnosti za druge sudionike u prometu, započeo pretjecati bicikl koji se kretao ispred njega, a s kojim je upravljao 76-godišnji hrvatski državljanin, uslijed čega lijevim retrovizorom udara u bicikl, a potom izlazi iz vozila i fizički nasrće na 76-godišnjaka koji je potom pao na kolnik.

Tu ga je osumnjičeni nekoliko puta udario nogom i pritom ga teže ozlijedio, nakon čega se vozilom udaljio s mjesta događaja. Ozlijeđenom 76-godišnjaku pružena je liječnička pomoć u zadarskoj bolnici gdje su mu konstatirane teže tjelesne ozljede.

Sve spremno za spektakl: "Bijelo dugme" održalo generalnu probu pred subotnji koncert u Domu mladih

Sve spremno za spektakl: "Bijelo dugme" održalo generalnu probu pred subotnji koncert u Domu mladih

Na mjestu događaja policijski službenici su obavili uviđaj, a osumnjičeni 26-godišnjak je ubrzo pronađen od strane policijskih službenika te je uhapšen i doveden u službene prostorije policije.

Provedenim alkotestiranjem utvrđena mu je koncentracija alkohola u organizmu od 1,84 g/kg te je smješten u prostorije policije do prestanka djelovanje opojnog sredstva.

Nakon provedenog kriminalističko istraživanja, protiv 26-godišnjaka se podnosi kaznena prijava zbog sumnje da je počinio kazneno djelo Teška tjelesna ozljeda te je jučer predan u pritvorsku jedinicu Policijske uprave zadarske. Također, protiv 26-godišnjaka se podnosi optužni prijedlog nadležnom sudu zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije