Pijani sin dubrovačkog gradonačelnika teško povrijedio policajca

Radiosarajevo.ba
Pijani sin dubrovačkog gradonačelnika teško povrijedio policajca

Sin dubrovačkog gradonačelnika rano jutros je teško povrijedio policajca u zagrebačkoj policijskoj stanici Centar gdje je doveden nakon intervencije zbog tučnjave ispred noćnog kluba "Team Club" u Kačićevoj ulici u Zagrebu, javlja Fena.

Od policije se doznaje da je pozvana na intervenciju oko 4,30 sati zbog sukoba u kojem je ispred noćnog kluba sudjelovalo nekoliko osoba, a tamo je zatekla dvojicu vidno pijanih mladića u dobi od 22 i 23 godine. 

Jedan od njih, po neslužbenim podacima, je sin dubrovačkog gradonačelnika Andre Vlahušića, 22-godišnji Frano, koji je iza šest sati u stanici policajca odgurnuo u stakleni zid i teško ga povrijedio

Policijski službenik je navodno proletio kroz staklo pa su ga povrijedile krhotine. Pijani 22-godišnjak navodno se razljutio kad mu je policajac rekao da ne može napustiti stanicu dok se ne otrijezni i dok se nad njim ne provede obrada. 

Zbog napada na policajca 22-godišnjaku, kojem je izmjereno 2,75 promila alkohola, prijeti kaznena prijava. 

U zagrebačkoj policiji kažu da je kriminalističko istraživanje u toku.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najnovije