Peščanik se gasi, ako se B92 ne izvini gledateljima

Radiosarajevo.ba
Peščanik se gasi, ako se B92 ne izvini gledateljima

Urednica kultne radijske emisije „Peščanik” Svetlana Lukić, odjavila je emisiju u petak, 10. juna, riječima da će, ukoliko B92 ne pristane da se izvini za gostovanje Ljiljane Bulatović i Koste Čavoškog na toj televiziji, ovo biti posljednja emisija
 
Kao što su pisale E-Novine, u emisiji „Debata B92” emitovanoj u ponedjeljak, gosti Kosta Čavoški i Ljiljana Bulatović, otvoreno su negirali genocid, osporavali žrtve ubijene u Srebrenici i time vrijeđali porodice žrtava te još jednom potpuno relativizovali najveći zločin na području Evrope od Drugog svjetskog rata.
 
Nasuprot njima, Nataša Kandić i Borka Pavićević ponavljale su svoje dobro poznate stavove. Nije jasno zašto su dvoje otvorenih branilaca ratnih zločinaca Ratka Mladića i Radovana Karadžića, uopšte dobili priliku da gostuju u programu B92, jer se zna da se od njih ništa novo neće čuti, pišu E-novine.

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije