Pedofil namamio maloljetnicu: Tukao je, silovao i podvodio

Radiosarajevo.ba
Pedofil namamio maloljetnicu: Tukao je, silovao i podvodio
Pixabay / Ilustracija
Zbog obljube, silovanja i podvođenja maloljetnice, pred Višim sudom u Nišu u toku je sudski postupak protiv V. M. (67) iz jednog sela nadomak Niša.

V. M. se tereti da je seksualno zlostavljao i silovao šesnaestogodišnjakinju koju je potom primorao i na seks s drugim muškarcem koji mu je platio 500 dinara.

Kako navode srbijanski mediji, do marta 2015. godine mamio je šesnaestogodišnjakinju u svoju kuću u jednom niškom selu obećanjem da će joj kupiti poklone, ali ju je skoro svake večeri tukao šakom ili drvenom motkom.

Navodi se i to da joj je naređivao da skine garderobu, a zatim joj kanapom vezivao ruke i noge za krevet ili je držao za ruke i ramena kako bi savladao njen otpor nakon čega je silovao različitim predmetima i primoravao je da ga oralno zadovoljava, iako je pokušavala da se odbrani i molila ga da prestane.

U istom periodu prinudio je maloljetnicu na seks s drugim muškarcem koji mu je platio 500 dinara.

V. M. se tereti da je djevojčici zaprijetio da ako ode u krevet s tim čovjekom "bit će dobro, a ako ne neće“, što je ona ozbiljno shvatila, jer je dobivala batine svakodnevno.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije