Paravinja: Nisam kriv, iznudili su priznanje

Radiosarajevo.ba
Paravinja: Nisam kriv, iznudili su priznanje

'Što se tiče optužnice, primio sam je, razumio je, nisam kriv! Svoju izjavu sam već dao, a kako sam u Banjoj Luci pretučen i od mene je iznuđena izjava, uopće nemam volje i želje da bilo što kažem jer je prošlo puno vremena od toga', izjavio je Paravinja izjašnjavajući se o optužnici za pokušaj silovanja iz 2002, prenosi Danas.hr.

Kako doznaje Dnevnik.hr, kada je pred sudom u Sokocu rekao da nije kriv, Paravinja je mislio na ubojstvo Antonije Bilić

Tvrdi da je pretučen u Banjoj Luci i da su tako iznudili njegovo priznanje. Nudio je da pokaže masnice na leđima, ali sutkinja to nije dozvolila jer nije to vezano uz predmet zbog kojeg je danas izašao na sud.

A danas je na sud u Sokocu izašao zbog pokušaja silovanja u Istočnom Sarajevu 2002. godine, za šta ga je optužila S.B.

Oštećena S.B. je na službenom putu i niko je nije zvao na sud. Svjedok na suđenju je prepričao iskaz dat od strane S.B. Ona je tada kada je stopirala živjela na Jahorini u izbjegličkom kampu. Paravinja je skrenuo u jednom trenu te je došlo do borbe koja je potrajala oko pola sata. Od napada je ipak odustao jer nije mogao postići erekciju. Suđenje se nastavlja u utorak. Utvrđeno je da zadobila ozljede na koljenima i nadlaktici.

Paravinja je u svom iskazu prilikom istrage rekao da je tužiteljica 'flertovala' s njime. On je mislio da ona želi seks s njime te ju je počeo ljubiti, ali se ona izmicala.

Dragan Paravinja je bio okružen s tri specijalca u maskirnim uniformama. Odavao je dojam jako smirene osobe i svaka rečenica mu je bila potpuno suvisla. Izbjegavao pogled prema kameru, piše Dnevnik.hr

Pred sud u Sokocu Dragan Paravinja, kojega Hrvatska tereti za pokušaj silovanja i teško ubojstvo 17-godišnje Drnišanke Antonije Bilić, izašao je u 13 sati.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije