Ovo je ugostitelj iz BiH osumnjičen za likvidaciju Strahinje Stojanovića

0
Radiosarajevo.ba
Ovo je ugostitelj iz BiH osumnjičen za likvidaciju Strahinje Stojanovića
Foto: Printscreen / Ima debeo policijski dosje

Policija traga za Milivojem L. (50) iz Bosanske Gradiške zbog sumnje da je prošle nedjelje na Novom Beogradu podmentnuo bombu na automobil poslije koje je Strahinja Stojanović preminuo.

Milivoje L. je poznat policiji odranije po nasilničkom ponašanju, a vlasnik je i više ugostiteljskih objekata na području Bosanske Gradiške. Ima državljanstvo Srbije i BiH.

Prošle godine je uhapšen jer je hodao ulicom i pucao iz pištolja, a zatim snimak okačio na društvene mreže. Prema pričama mještana Bosanske Gradiške, Lovrenović je taj dan proslavljao rođenja unuka, prenosi Blic.

Prije više od 20 godina hapšen je zbog podmetanja eksploziva u kući na području Banja Luke, kao i zbog prebijanja biznismena.

Stojanović je ubijen prošle nedjelje u eksploziji automobila u Omladinskih brigada u Novom Beogradu, kada je sa njim u vozilu bila njegova partnerka, državljanka Kolumbije Sonja Suarez Gomez.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije