Ovo je otac iz Srbije koji je optužen da je silovao kćerku

4
Radiosarajevo.ba
Ovo je otac iz Srbije koji je optužen da je silovao kćerku
FOTO: Facebook / S. K. se tereti da je silovao usvojenu kćerku

Muškarac S. K. (49) iz sela Ranovac kod Petrovca na Mlavi priveden je u srijedu zbog sumnje da je izvršio krivično djelo obljuba zloupotrebom položaja, odnosno da je obljubio svoju kćerku.

On je priveden jučer, a slučaj je prijavio rođak.

S. K, inače, na svom Facebook profilu ima 1.500 prijatelja, od kojih su gotovo sve mlade žene i djevojke. Skoro da nema nijednog profila muškarca. Mnogi od njih, reklo bi se, i nisu pravi, prenposi portal Telegraf.rs.

Na Bjelašnici jutros minus 6: Objavljena prognoza do ponedjeljka - stižu naoblačenje i novi snijeg

Na Bjelašnici jutros minus 6: Objavljena prognoza do ponedjeljka - stižu naoblačenje i novi snijeg

Od drugih informacija, osumnjičeni muškarac na društvenim mrežama nema ništa, osim jedne profilne fotografije.

Podsjetimo, stravičan zločin prijavljen je policiji 15. oktobra.

"Prijavio je rođak koji je video komunikaciju osumnjičenog na Facebooku. Policija je vršila proveru u predistražnom postupku i prijavila slučaj Višem javnom tužilaštvu u Požarevcu 25. oktobra", rekli su iz Višeg javnog tužilaštva u Požarevcu na Telegraf.

On se pred tužiocem branio šutnjom, a šokirao je kada je zatražio da plati kaznu i da ga puste. Kako pišu mediji, osumnjičeni je kćerku, sa kojom živi, više puta silovao u poslednja tri mjeseca, a na Facebooku se, navodno, hvalio da je tako "priprema za brak". Osumnjičenom S. K. je određen pritvor do 30 dana.

Treba reći i to da se u medijima prvo pojavila informacija da je kćerka koju je silovao usvojena, ali iz Višeg javnog tužilaštva u Pozarevcu negiraju tu informaciju. U porodici ima još djece koja su navodno ostala s ocem nakon rastave braka. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (4)

/ Povezano

/ Najnovije