Otmičarima male Maše ukupno 26 godina zatvora

Fena
Otmičarima male Maše ukupno 26 godina zatvora
Arhiv / Ilustracija (Na slici nije prikazan događaj iz teksta)
Troje otmičara, francuskih državljana, djevojčice Maše Prenković Specijalni sud u Beogradu proglasio je danas krivim i izrekao im presudu od ukupno 26 godina zatvora, javlja Tanjug.

Otmičarima, Sebastianu Bransi je presuđeno 10, njegovoj supruzi Gorin Alexis Sandrin Bransi devet, a njenoj kćeri iz prvog braka Emerini Ulije Kristel na sedam godina zatvora.

Sebastian Bransi nije do sada iznosio obranu već se branio šutnjom, dok su drugooptuženi, njegova supruga Gorin Alexis Sandrin Bransi i njezina kći Emerin Ulije Kristel tvrdile da nisu znale ništa o otmici djeteta i krivicu prebacile na Sebastiana.

Tužiteljstvo za organizirani kriminal podiglo je optužnicu protiv troje francuskih državljana, zbog kaznenog djela otmice maloljetnog djeteta, izvršene 13. ožujka u Ulici braće Jerkovića kod broja 227, u Beogradu označivši Sebastiana Bransi Michela kao organizatora kriminalne skupine.

Smatra se da su oteto dijete htjeli podmetnut francuskom sudu, kako bi DNK analizom utvrdili da nevjenčani suprug trećeoptužene Emerin Ulije Kristel, s kojim nisu u dobrim odnosima, nije biološki otac djeteta.

Izricanju presude prisustvovali su roditelji male Maše.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije