Otac monstruma iz Srbije: Mislim da je moj sin ubio i ženu prije 20 dana

Radiosarajevo.ba
Otac monstruma iz Srbije: Mislim da je moj sin ubio i ženu prije 20 dana
Blic / Vladica Rajković
Vladica Rajković (28) uhapšen je nakon što je priznao da je jučer uveče u selu Vratarnica kod Zaječara oteo, silovao, pa svirepo ubio trogodišnju A.S. iz ovog sela.

Njegov otac rekao je policiji i Blicu da sumnja da je njegov sin prije dvadesetak dana ubio i četrdesetšestogodišnju ženu iz sela, čiji je nestanak prijavljen policiji. Policija radi na rasvjetljavanju i ovog slučaja.

On je nesretnu djevojčicu oteo sa rođendana u selu na kom su oboje bili, a zatim je silovao i ubio.

Majka je oko 21.30 sati primijetila da djevojčice nema, i njen nestanak odmah je prijavila policiji. Ljudi koji su bili na rođendanu rekli su policiji da sumnjaju na Vladicu Rajkovića jer je i on u isto vrijeme nestao s rođendana.

Policija ga je sat vremena kasnije pronašla i privela na ispitivanje, a on je priznao da je silovao i svirepo ubio devojčicu, a zatim policiji i tužiocu rekao gdje se nalazi njeno tijelo. Policija je tijelo djevojčice pronašla unakaženo na oko 600 metara od kuće u kojoj su bili na proslavi.

Kako se nezvanično doznaje, ubica je je nakon zločina krvavu odjeću oprao u rijeci Timok i krenuo nazad na proslavu.

Okupljeni mještani umalo su linčovali osumnjičenog, koga je policija izvukla i sklonila od razjarene mase.

Ubicin otac Nebojša rekao je policiji i Blicu"da sumnja da je njegov sin ubio četrdesetogodišnju ženu iz ovog sela. Kako je ispričao za Blic, Vladica i ona su bili u nekom sporu, a onda je žena nestala.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije