! / Otac dječaka koji je ubijen u stravičnom zločinu u Zagrebu: Vraćam se u Hrvatsku

02. 08. 2019. u 17:31:00 Radiosarajevo.ba

Shares: 32

Otac 10-godišnjeg dječaka koji je ubijen, bivši partner Maje Tojagić, trenutno živi u Njemačkoj, gdje je saznao strašnu vijest.

Svjedok masakra u Zagrebu: Izašao sam na balkon, začuo pucnjeve, a zatim jauk žene

"Ubio mi je sina", samo je rekao muškarac, potvrdivši da se sutra vraća u Hrvatsku.

Prema neslužbenim podacima počinilac šestostrukog ubistva na zagrebačkoj Kajzerici je Igor Nađ, koji je prije nego što se ubio, upucao Maju Tojagić, s kojom je imao dijete, ali i njenog 10-godišnjeg sina iz ranije veze, roditelje, sestru i sestrinog partnera, javlja Hina.

Masakr u Zagrebu: Ubijeno šest ljudi, policija u velikoj potjeri za ubicom

Iz izvora bliskih istrazi saznaje se da je riječ o ocu Dragomiru Tojagiću, majci Filjki Tojagić, sestri Josipi Tojagić, Davoru Paušaku s kojim je Josipa bila u vezi te Majinom 10-godišnjem sinu iz bivše veze.

Ubica je u životu ostavio jedino dijete koje je imao s Majom Toljagić i upravo je to, kako se saznaje, policiju dovelo do počinioca.

Načelnik zagrebačke policije Marko Rašić potvrdio je na konferenciji za novinare da je šestostruki ubica i samoubica bio 36-godišnji taksista rođen u Vukovaru koji je imao zajedničko dijete s jednom od žrtava.

Novi detalji masakra u Zagrebu: Pobijena cijela porodica, preživjela beba od 7 mjeseci

Rašić je saopštio da je policija sinoć oko 21 i 30 primila nekoliko dojava da je u Cimermanovoj ulici došlo do upotrebe vatrenog oružja, a na mjestu događaja pronađeno je šest mrtvih osoba - dva muškarca, tri žene i jedno desetogodišnje dijete.

Ubicu je policija povezala s jednom od žrtava s kojom ima zajedničko dijete koje je policija pronašla na mjestu zločina. Dijete je odvezeno u Hitnu pomoć gdje je pregledano, nakon čega je zbrinuto u odgovarajućoj ustanovi, rekao je Rašić ne precizirajući starost djeteta, dok neki mediji navode da je riječ sedmomjesečnoj bebi, dok drugi pišu da ima dva mjeseca.

Ovo su sestre i dijete koje je šesterostruki ubica hladnokrvno ubio u Zagrebu

"Motiv zasad nismo utvrdili. Očevid na mjestu samoubojstva je završen, intenzivno kriminalističko istraživanje traje pa ćemo vidjeti o čemu bi se moglo raditi", rekao je Rašić. Kazao je i kako se 36-godišnjak ubio oko 3 i 30 sati nakon što ga policija pronašla na području Brezovice i pozvala ga na predaju.

Kako je kazao, nije bilo nikakvih informacija o prijetnjama ni dojava o porodičnom nasilju od strane počinioca, a prema nekoj od žrtava.

Press policije nakon masakra u Zagrebu: Objavljene i nove informacije o žrtvama

Nađ je 2016. kažnjen zbog narušavanja javnog reda i mira na području zagrebačke Trešnjevke.

"Na mjestu počinjenja samoubojstva pronašli smo vatreno oružje s kojim je samoubojstvo izvršeno. Počinitelj je od 2017. godine imao prebivalište kao i žrtve. Možemo potvrditi da je dijete jedne od žrtava i počinitelja, a oružje ilegalno", rekao je Rašić, piše jutarnji.hr.

NEMA KOMENTARA