Osvanuo bizaran oglas u Hrvatskoj: 'Ovo mora da je neka provokacija i šala'

0
Radiosarajevo.ba
Osvanuo bizaran oglas u Hrvatskoj: 'Ovo mora da je neka provokacija i šala'
Foto: Radiosarajevo.ba / Jadransko more / Ilustracija

U Facebook grupi Apartmani Hrvatska 2023. tražim/nudim (iznajmljivanje) pojavila se u najmanju ruku zahtjevna i neobična objava. Jedna korisnica traži apartman za sebe i svoju prijateljicu, a njeni zahtjevi i uvjeti zgrozili su ostale članove grupe.

Post prenosimo u cijelosti:

"Tražim smještaj za sebe i za prijateljicu u nekom lijepom smještaju, 23.08-5.9 uz more s privatnom terasom gdje možemo svirati violinu da ne smetamo drugim gostima. S pogledom na more. Želimo terasu sa cvijećem a ne starim željezom pobacanim okolo što nas je prošle godine dočekalo. 

Bosanski samuraj na velikom testu: Ahmed Vila traži svoju 12. pobjedu u karijeri

Bosanski samuraj na velikom testu: Ahmed Vila traži svoju 12. pobjedu u karijeri

Po mogućnosti odmah uz more da nema stepenica i da je lagan ulaz u more. More mora biti čisto i na plaži da nema gužve. Parking mora biti obavezno za jedno auto i siguran od lopova po mogućnosti garaža. Cijena do 500 eura (1000 KM) jer je bolje da dobijete nešto nego da vam stoji prazno."

Naime, ljudi se zgražaju prohtjevima gospođe koja apartman želi platiti 38 eura (76 KM) po noćenju.

"Ja bi tebi dala 500 eura samo da ne dolaziš", "Da sam hljeba gladna ne bih vam iznajmila samo zbog vaše arogancije. Može vas sram biti tražiti apartman za te uvjete po toj cijeni.", "Rentaj za 500 eura kombi sa tovarnim prostorom i svirajte vas dvije violinu dok vam zubi ne utrnu. I gledaj to sa pozitivne strane platit ces jos manje nego tih 500 eura" "Ma daj, ovo mora biti neka provokacija i šala"

Ovo su samo neki od komentara u jednoj najpopularnijih objava u ovoj grupi, piše 24sata

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije