Osijek: Teško ranio bivšu djevojku pa izvršio samoubistvo

Radiosarajevo.ba
Osijek: Teško ranio bivšu djevojku pa izvršio samoubistvo

Mladić G.B. iz Krunoslavlja kod Donjeg Miholjca, koji je sinoć oko 20 sati iz zasjede teško ranio svoju bivšu djevojku i njenog mladića, izvršio je samoubistvo u dvorištu svoje kuće, saznajeHina iz Državnog centra 112 Osijek.

Iz osječkoga DC-a 112 navode kako su dojavu da je G.B izvršio suicid dobili od osječke policije.

G.B. je sinoć zaustavio automobil na cesti između Orahovice i Ferićanaca te hicima iz vatrenog oružja teško ranio dvoje mladih ljudi. Djevojka je zadobila pet prostrijelnih rana u predjelu glave, ruke i nadlaktice, a mladić u nadlakticu.

Nakon prve intervencije u našičkoj bolnici prevezeni su u Klinički bolnički centar Osijek gdje su oboje operisani. Po riječima dr. Josipa Ivića iz Jedinice intenzivne njege osječke bolnice,  21-godišnja djevojka je u teškom stanju i još se sa sigurnošću ne može reći je li izvan životne opasnosti.

Kako se neslužbeno saznaje, ljubomorni mladić je o svojim emocijama pisao na Facebook stranicama, te na neki način najavljivao strašne događaje koji su se i dogodili.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije