Osijek: Pucao sebi u glavu pa potpuno krvav hodao naseljem do tramvajske stanice!

Radiosarajevo.ba
Osijek: Pucao sebi u glavu pa potpuno krvav hodao naseljem do tramvajske stanice!

Stravični krvavi događaj zbio se jučer u ranim jutarnjim satima ispred zgrade na Vijencu Ivana Meštrovića 48 u Osijeku.

Prema prvim neslužbenim informacijama 48-godišnji Osječanin je pucao sebi u glavu, a liječnici se u osječkoj bolnici bore za njegov život, piše Jutarnji.hr.

Kada se to tačno zbilo, za sada nije poznato, no policija je oko 6 sati dobila dojavu da je na Mostu dr. Franje Tuđmana osoba sva u krvi i teško ozlijeđene glave.

Nakon dolaska na mjesto intervencije policijska ophodnja zatekla je teško ozlijeđenu osobu na tramvajskoj postaji na Vijencu Ivana Meštrovića. Hitna pomoć odvezla je 48-godišnjaka u KBC Osijek, gdje mu je pružena liječnička pomoć. Njegove ozljede okarakterizirane su kao teške i opasne za život, izjavio je glasnogovornik PU osječko-baranjske.

Kako svjedoče krvavi tragovi, Osječanin je, nakon što je pucao, ušao u zgradu na Vijencu Ivana Meštrovića 48 te u lift. Potom je hodao cijelim naseljem, ostavljajući krvavi trag, do tramvajske postaje kod Mosta dr. Franje Tuđmana, udaljene više stotina metara od samog mjesta gdje je ispaljen hitac.

Iako u prvi tren nije bilo moguće utvrditi što se točno dogodilo, je li muškarac žrtva zločina ili nešto drugo, videonadzor u zgradi navodno je pokazao što se ondje jučer rano ujutro zbilo.

Pištolj je pronađen u kanti za otpatke u neposrednoj blizini tramvajske stanice na kojoj je pronađen teško ozlijeđeni Osječanin.

Navodno je 48-godišnjak odnedavno živio u zgradi ispred koje se zbio krvavi čin.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije