Osijek: Djevojčica se u vrtiću ubola na narkomansku iglu

Radiosarajevo.ba
Osijek: Djevojčica se u vrtiću ubola na narkomansku iglu

Djevojčica (4) iz Osijeka u utorak se oko 10.30 sati ubola na narkomansku iglu u dvorištu Dječjeg vrtića Potočnica. Užasnuta majka curice, Suzana Riedl Bogdan, rekla je za Glas Slavonije kako je na igli još bilo tuđe krvi, piše 24sata.hr.

''Odgojiteljice su me nazvale oko 10.30 sati i rekle mi da se moja kći nabola na iglu. Protrnula sam i odmah otišla u vrtić. Rekle su da joj krv nije jako curila i da nije ništa strašno. Kada sam ih pitala jesu li joj mjesto uboda dezinficirali, odgovorile su mi da nemaju alkohola niti bilo kakvog dezinfekcijskog sredstva, te da bi bilo dobro da kći odvedem liječnicima'', ispričala je zabrinuta majka.

Žena je svoju kćer odmah odvela u bolnicu, gdje su joj doktori izvadili krv, te su uzeli špricu zajedno s iglom na analizu. Dodala je kako su joj doktori rekli kako se curica jako ubola, iako su joj odgojiteljice u vrtiću kazale kako to nije 'ništa strašno'.

Majka djevojčice kazala je kako je strašna i činjenica da odgojiteljice nisu vidjele ništa i ne znaju kada se curica tačno ubola. Istaknula je kako će nalazi krvi doći krajem ove sedmice, a sve pretrage će ponoviti za dva mjeseca.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije