Opljačkao kasina u Zadru i Šibeniku, pa automobil potopio u moru da sakrije tragove

0
Radiosarajevo.ba
Opljačkao kasina u Zadru i Šibeniku, pa automobil potopio u moru da sakrije tragove
Foto: Hrvatska policija / Dio oduzetih predmeta

U Policijskoj upravi Zadarskoj, Službi kriminalističke policije, Odjelu općeg kriminaliteta, u saradnji s policijskim službenicima Policijskih uprava šibensko-kninske i splitsko-dalmatinske, dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 25-godišnjim hrvatskim državljaninom osumnjičenim da je počinio dva krivična djela razbojništva.

Sumnjiči se da je 13. jula 2022. godine, radi stjecanja materijalne koristi i po prethodno smišljenom planu, prvo u 3.03 sati u Zadru maskiran ušao u automat klub sa sjedištem u Zagrebu, zatim pištoljem zaprijetio 40-godišnjoj zaposlenici i zatražio novac koji mu je oštećena i predala u iznosu od 8.210 kuna.

Nakon počinjenja ovog krivičnog djela osumnjičeni se ličnim automobilom Ford zadarskih registarskih oznaka uputio u Šibenik, gdje je u 5.24 maskiran ušao u automat klub sa sjedištem u Zagrebu, opet pištoljem zaprijetio 19-godišnjoj zaposlenici i zatražio novac koji mu je oštećena predala u iznosu od 35.000 kuna.

EU je prepoznala dobru uređenost oblasti intelektualnog vlasništva, a Institut nastavlja tim putem

EU je prepoznala dobru uređenost oblasti intelektualnog vlasništva, a Institut nastavlja tim putem

Slučaj u Hrvatskoj: Traktorom bježao policiji

Slučaj u Hrvatskoj: Traktorom bježao policiji

Kriminalističkim istraživanjem i dojavom građana u Trogiru u moru je pronađen automobil koji je osumnjičeni koristio prilikom počinjenja krivičnih djela, a nakon postupanja policijskih službenika Policijske uprave splitsko-dalmatinske automobil je izvađen iz mora.

Uz nalog Županijskog suda u Splitu pretragom automobila su pronađeni predmeti kojima je osumnjičeni bio maskiran prilikom počinjenja krivičnih djela.

Također je uz Nalog Županijskog suda u Zadru izvršena pretraga kuće i prostorija koje osumnjičeni koristi, gdje je na skrovitom mjestu pronađen dio novca koji je ukraden u ovim krivičnim djelima. Uz krivičnu prijavu Županijskom državnom odvjetništvu u Zadru osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave zadarske, piše Index.hr.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije