Olujno nevrijeme u Slavoniji

Radiosarajevo.ba
Olujno nevrijeme u Slavoniji

Olujno nevrijeme s jakim vjetrom prćenim kišom zahvatilo je veći dio Slavonije (Vukovarsko-srijemske županije). U Vinkovcima je vjetar srušio metalnu konstrukciju balona koji natkriva malonogometno igralište, pri čemu je život izgubio 66-godišnji muškarac, prenose hrvatski mediji.

Vjetar koji je puhao oko 45 minuta, potpuno je uništio balon i raznio ga na desetke metara uokolo. Olujno nevrijeme je podiglo i limene ploče na zgradi vinkovačkog željezničkog kolodvora i raznijelo ih uokolo, a na sreću pritom nije bilo povrijeđenih.

Pozvani su HMP Vinkovci, vatrogasci, policija i HEP. Po cestama ima srušenog drveća i pokidanih električnih vodova. Dežurne službe HEP-a vrše sanaciju na električnoj mreži. Nevrijeme se smirilo nakon sat vremena, a na terenu se i dalje nalaze županijske vatrogasne jedinice, javila je tamošnja Državna uprava za zaštitu i spašavanje.

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije