Oglasio se Sergej Trifunović nakon udesa koji je skrivio

Radiosarajevo.ba
Oglasio se Sergej Trifunović nakon udesa koji je skrivio
Foto: Instagram / Sergej Trifunović

Sergej Trifunović se oglasio na Twitteru povodom udesa koji je imao preksinoć, kazavši da ga je "realnost udarila" i da je shvatio da drugi trpe posljedice zbog njegovog ponašanja.

"Neko vrijeme sam na bajsu", počinje on aludirajući da neće voziti automobil u narednom periodu, nakon 2 peha koje je napravio za kratko vrijeme.

"Gospodina sam ispratio do ambulante u Novim Banovcima, nema preloma, nema naprsnuća i težih povreda, i nadam se da će biti dobro, baš koliko meni nije zbog svega što se preksinoć desilo i šta je moglo da se desi", napisao je on.

Kako je javio ranije Kurir, lider Pokreta slobodnih građana Sergej Trifunović izazvao je udes u subotu uveče na novosadskom autoputu.

Naime, on se, krećući se u smjeru ka Novom Sadu svojim audijem Q2 zakucao u fijat, koji je išao ispred njega.

Glumac Sergej Trifunović imao saobraćajnu nesreću

Na lice mjesta su došli ljekari Hitne pomoći, a vozač fijata je prevezen u zemunsku bolnicu na dijagnostiku i dalje liječenje.

Ovo, inače, nije prvi put da Trifunović pravi saobraćajne prekršaje. Kako je isti portal javio prije 20-ak dana on se pod dejstvom kokaina vozilom zakucao u gradski autobus na Novom Beogradu, a potom pobjegao s mjesta nezgode.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije