Oglasio se otac jednog od dječaka koji su maltretirali vršnjaka

9
Radiosarajevo.ba
Oglasio se otac jednog od dječaka koji su maltretirali vršnjaka
FOTO: Screenshot / Trojica dječaka maltretirala vršnjaka u Srbiji

Nisam pustio da se situacija zataškava, već dijete u auto i pravac policija. Sva su djeca ravnopravna pa tako ti moje. Pogriješio je i zato će odgovarati kako procijene nadležni organi.

Rekao je ovo otac jednog od trojice dječaka koji su u Kraljevu maltretirali vršnjaka, nakon čega je on dobio udarac od kojeg je pao na pod.

Podsjetimo, kako se sumnja ovaj incident se dogodio 25. oktobra ove godine na gradskoj terasi u Kraljevu. Događaj nije bio prijavljen policiji, ali odmah nakon što je video snimak počeo da kruži društvenim mrežama, pripadnici MUP-a preduzeli su sve mjere i radnje iz svoje nadležnosti i brzim i efikasnim radom identifikovali i pronašli trojicu maloljetnika.

Naša tema | Provjerili smo kakve su cijene stanova u Sarajevu: Odgovor bi vas mogao iznenaditi

Naša tema | Provjerili smo kakve su cijene stanova u Sarajevu: Odgovor bi vas mogao iznenaditi

"Dragi moji fb prijatelji, drugari, poznanici i neznanci. Da se ovako javno oglasim svima kao savjestan roditelj. Sve što pišete, razumijem i revolt i ljutnju i bijes. Slažem se sa vama. Situaciju nisam prepustio da se kako kažu 'zataškava' već dijete u auto i pravac u policiju. Ja nisam nikakav inspektor niti direktor. Običan građanin ovoga grada. Sva su djeca ravnopravna pa tako i moje. Pogriješio je i zato će odgovarati kako procjene nadležni organi. Da Vas obavijestim. Posjetio sam i oca povrijeđenog dječaka kao civilizovan svijet i pružio mu ruku podrške, saosjećanja, pomoći kakva god bila. Ne branim se, niti bježim od odgovornosti. Dijete nismo vaspitali na ovaj način", objavio je otac djeteta preko Facebooka, piše Blic.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (9)

/ Povezano

/ Najnovije