Oglasila se supruga Čedomira Jovanovića: "Plašim se..."

2
Radiosarajevo.ba
Oglasila se supruga Čedomira Jovanovića: "Plašim se..."
Foto: RAS Srbija / Čeda i Jelena Jovanović

Špekulacije i dezinformacije o zdravstvenom stanju lidera LDP Čedomira Jovanovića uznemirile su njegovu porodicu, a posebno djecu, a njegova supruga Jelena Jovanović izjavila je da je u većini slučajeva riječ o neistinama.

"Plašim se iznova svakog dana šta će se pojaviti u medijima, zbog dece. Teško podnose. Valjda imaju pravo da žive normalno", rekla je supruga lidera LDP-a za Blic.

Ona kaže da sve informacije o zdravlju njenog supruga, Čedomira Jovanovića koje nije saopćio ljekarski konzilij ne predstavljaju ništa drugo nego špekulacije.

Jelena Jovanović ističe da je konačna dijagnoza uspostavljena poslije nekoliko dana vrlo temeljnih analiza i pretraga, te da je postojalo mnogo sumnji, koje su otklonjene.

"Lekari su konstatovali upalu levog plućnog krila, mikroembolije na oba plućna krila, pleuritis, disfunkciju dijafragme i posle nekoliko dana detaljih pretraga zaključeno je da ima spondilodiscitis, upalu nerava torakalnog dela kičme, odakle verovatno i potiču bolovi koje je trpeo. Koktel antibiotika deluje, parametri su konačno bolji. Usled saradnje lekara sa Grudne hirurgije KBC Srbije, Neurologije KBCS i Dragiše Mišović došli smo do pozitivnih rezultata i posle sedam dana borbe konačno možemo da budemo zadovoljni u ovoj teškoj borbi koja traje mesecima", navela je Jovanović.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije