Objavljene nove informacije: I mještani sela Zlot kreću u potragu za tijelom malene Danke (2)

1
Radiosarajevo.ba
Objavljene nove informacije: I mještani sela Zlot kreću u potragu za tijelom malene Danke (2)
Foto: FB / Danka Ilić

Mještani sela Zlot u Srbiji večeras su, 16. aprila, održali zbor kako bi udruženim snagama obišli sva imanja i u slučaju da primijete bilo šta sumnjivo to prijave organima reda. Kako mještani ističu, okupila ih je tuga i briga zbog svega što se dogodilo Danki Ilić.

"Zlot i Zloćani su jedinstveni u osudi nečega sto se nikada nije desilo u historiji našeg sela. Zamolili smo ljude, a bili su predstavnici iz svih rejona, da obiđu svoja imanja, pojate, da provjere bunare, septičke jame, rezervoare za vodu i da svaku moguću promjenu koja nije nastala njihovim vršenjem prijave policiji, Štabu za vanredne situacije i Mesnoj zajednici Zlot", kazao je Milivoje Janošević, zamenik gradonačelnika Bora.

Zboru je prisustvovala većina mještana i svi su složni u namjeri da obiđu svoje pojate i imanja. Kako ističu mještani, Zlot mora da ostane jedinstven.

Min-jae napušta Bayern, pronašao je klub i ligu u kojoj je ipak bez konkurencije?

Min-jae napušta Bayern, pronašao je klub i ligu u kojoj je ipak bez konkurencije?

"Nadamo se i vjerujemo da ćemo oprati ljagu i ogromnu sramotu, koju smo doživjeli, a nismo zaslužili", dodaje Janošević.

Da podsjetimo, Dejan Dragijević iz sela Zlot i Srđan Janković iz sela Luka, osumnjičeni za ubistvo dvogodišnje Danke Ilić, koji se trenutno nalaze u pritvoru, biće upućeni na psihijatrijsko veštačenje u Specijalnoj zatvorskoj bolnici u Beogradu čim se za to steknu uslovi, odnosno čim više ne bude neophodno njihovo prisustvo dokaznim radnjama koje se trenutno provode.

Nastavlja se potraga za tijelom Danke Ilić: Policija na novoj lokaciji

Nastavlja se potraga za tijelom Danke Ilić: Policija na novoj lokaciji

Dejan Dragijević, je priznao da je djevojčicu zadavio 26. marta ove godine nakon što je udarena automobilom, a njeno tijelo je premešteno sa deponije gdje je prvobitno bilo ostavljeno. Brat Dejana Dragijevića Dalibor je takođe bio priveden, međutim on je preminuo u zatvoru i u četvrtak je sahranjen. Pritvor je određen i Radoslavu Dragijeviću, ocu osumnjičenog Dejana Dragijevića. Radoslav se na saslušanju u Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru branio ćutanjem.

Svetlana Dragijević, majka Dejana Dragijevića i Radoslavova supruga, iskoristila je svoje zakonsko pravo da ne svjedoči u tužilaštvu.

Danas je 12. dan potrage za tijelom ubijene Danke Ilić. Policija nastavlja pretragu, pretraženo je Banjsko polje i okolina, selo Zlot i Luka odakle su i osumnjičeni kao i potez prema mestu Sumrakovac.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije