Objavljen snimak hapšenja Ivana Kontića

Radiosarajevo.ba
Objavljen snimak hapšenja Ivana Kontića
PrtScr / Hapšenje u Podgorici

Crnogorska policija objavila je na društvenim mrežama snimak hapšenja Ivana Kontića, koji se sumnjiči da je brutalnim prebijanjem pokušao da ubije 28-godišnjeg mladića M. M. u Jevrejskoj ulici u Novom Sadu.

Na pomenutom snimku, vidi se akcija hapšenja i trenutak kada policija obara na pod osumnjičenog Kontića i stavlja mu lisice na ruke.

“Akcija hapšenja u Podgorici, osumnjičenog za ubistvo u pokušaju na teritoriji Srbije. Ovoj aktivnosti prethodila je intenzivna saradnja crnogorske policije sa Odsjekom za ciljane potrage Republike Srbije, u okviru Evropske mreže timova za ciljane potrage”, navodi se u objavi crnogorske policije na društvenoj mreži Twitter.

Ivan Kontić (30), koji je jučer uhapšen zbog sumnje da je 24. avgusta u Novom Sadu pretukao Miljana M. (28), saslušan je danas pred sudijom Višeg suda u Podgorici, koji mu je odredio ekstradicioni pritvor, javlja nova.rs.

Kontić se saglasio da po skraćenom postupku bude izručen Srbiji.

Inače, za njim je sredinom septembra raspisana potjernica zbog brutalnog prebijanja Novosađanina.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije