Novi Sad: Porodica se zabarikadirala u stan i prijeti da će skočiti s balkona

Radiosarajevo.ba
Novi Sad: Porodica se zabarikadirala u stan i prijeti da će skočiti s balkona
Prava drama vlada danas u ulici Bulevar kralja Petra prvog, u Novom Sadu, gdje se Mirjana Jakšić zbog deložacije koja joj je najavljena, zabarikadirala s porodicom u stanu i prijeti da će skočiti sa balkona.

Ispred zgrade je petnaestak policajaca, Hitna pomoć i vatrogasci koji su za svaki slučaj aktivirali spasilački dušek na napuhavanje ne bi li spriječili nesreću ukoliko Mirjana ili neko od članova njene porodice pokuša skočiti sa balkona, javlja SrbijaDanas.

Podsjetimo, ovo je četvrti put da nadležni pokušavaju iseliti porodicu Jakšić iz stana, ali prethodni pokušaji su propali, jer su imali podršku prijatelja i rodbine.

Jakšići su nedavno štrajkovali glađu, jer ostaju bez stana koji su kupili zbog, kako su rekli, nezakonitih radnji suda i izvršitelja.

Porodica je najprije, kako oni tvrde useljena u manji stan od onog koji su kupili od investitora. Shvativši da su kako kažu Jakšići prevareni, tužili su investitora, a sud je presudio u njihovu korist.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije