Novi Sad: Maloljetnici napali prosjakinju i njeno dijete

Radiosarajevo.ba
Novi Sad: Maloljetnici napali prosjakinju i njeno dijete

U novosadskom naselju Detelinara u subotu su dva maloljetnika napala djevojku koja je prosila, a njeno trogodišnje dijete gađali su flašom, piše portal Autonomija.

Građanka koja je svjedočila ovom događaju pozvala je policiju koja, međutim, nije došla, uprkos više puta ponovljenim pozivima, piše ovaj novosadski portal.

Prema riječima svjedokinje, sve se dešavalo u jednom dvorištu, u Pasterovoj ulici.

"Prvo su gađali malo dete, staro tri-četiri godine, staklenom pivskom flašom. Prišla sam im, zvala policiju, rekli su mi da će poslati patrolu, ali uopšte nisu došli. Posle su napali devojku sa detetom u Rumenačkoj ulici, a na ruci su imali bokser. Napadnuta devojka ih je potom jurila do pekare u Ulici Pariske komune, ali radnica iz pekare ih je pustila unutra i zaključala, a napadnutu devojku nije pustila da uđe. U međuvremenu je stigla koleginica u drugu smenu i otvorila im zadnja vrata da bi mogli da pobegnu. Kada sam stigla i pitala radnice u pekari da li su zvale policiju, samo su slegnule ramenima u stilu 'neću ja da se mešam'. Napadnuta devojka je nastavila da juri maloletnike do Građevinske škole, gde su uleteli u dvorište. Tada je ona ponovo zvala policiju pa su i njoj takođe rekli da će poslati patrolu, ali patrola nije došla. Maloletnici su se potom izgubili u nepoznatom pravcu. Maloletnici su imali 8 i 12 godina", ispričala je svjedokinja.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije