Novi Sad: Bajkerski defile za kraj moto sezone

Anadolija
Novi Sad: Bajkerski defile za kraj moto sezone
Povodom zatvaranja moto sezone, Novi Sad je bio domaćin bajkerima iz cijele Srbije i regiona koji su za tu priliku napravili svojevrsni bajkerski defile centralnim gradskim ulicama i bulevarima.

Kilometarska kolona u kojoj je učestvovalo više stotina motocikala privukla je veliku pažnju Novosađana, a buka mašina dugo je odjekivala glavnim vojvođanskim gradom. 

Moto sezona koju su obilježili brojni moto skupovi i druženja ljubitelja moćnih mašina na dva točka ove godine u Novom Sadu završava se centralnim skupom u Ribnjaku na desnoj obali Dunava, uz bajkerski pasulj i rok koncert.

Organizatori ovog skupa su Moto unija Vojvodine i Blokstok festival, uz podršku Gradske uprave za kulturu Novog Sada, a moto udruženja pozvali su povodom završetka sezone sve one koji imaju motocikle, bez obzira na kubikažu i da li su članovi bajkerskih klubova ili ne, da im se pridruže u današnjoj fešti.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije