Novi detalji stravičnog zločina u Srbiji: Pogledajte čime se bavio Rus koji je ubio svoju porodicu

1
Radiosarajevo.ba
Novi detalji stravičnog zločina u Srbiji: Pogledajte čime se bavio Rus koji je ubio svoju porodicu
Foto: Kurir.rs / Rus koji je ubio svoju porodicu, pa presudio sebi

Ruski državljanin, njegova supruga i sin (9) pronađeni su sinoć, 6. juna, mrtvi u stanu u Pančevu, kada je policija jutros nešto iza ponoći provalila u njihov stan i zatekla tijela.

Kako saznaju srbijanski mediji, Rus koji je počinio dvostruko ubistvo i samoubistvo po zanimanju je hirurg.

"Oni su došli u Srbiju zbog straha od mobilizacije. Iako je hirurg, u Rusiji je imao svoju taksi firmu", kaže sagovornik i dodaje:

Anketa | Nakon četiri decenije: Stanovnici Sarajeva se provozali u novim tramvajima

Anketa | Nakon četiri decenije: Stanovnici Sarajeva se provozali u novim tramvajima

"Ubijena žena je pedijatar za novorođenčad, ali je u Srbiju došla bez licence, koju je željela da dobije i nadala se da će početi da radi."

Komšije su otkrile da prethodnog dana nisu vidjele rusku porodicu. Navode da se otac stalno igrao sa djetetom ispred zgrade.

Poruke kćerke ubijene Ruskinje: ' Moje ime je Olga, nisam se s majkom čula 12 sati'

Poruke kćerke ubijene Ruskinje: ' Moje ime je Olga, nisam se s majkom čula 12 sati'

"Čak i sinoć kad je policija nasilno upala u stan i tad nismo ništa čuli. Jako smo se uznemirili i šokirali kada smo shvatili da je taj ljubazni čovjek uradio tako jeziv zločin.

Nevjerovatno da je ubio svoje dijete s kojim se stalno igrao ispred zgrade, a potom i digao ruku na ženu koja je zaista djelovala kao divna ženica.

Bilo je dosta krvi oko tijela majke i devetogodišnjeg djeteta. Ubijena žena je doktor i nije imala licencu i došla je kod stanarke da je pita kako bi mogla da dobije licencu kako bi počela da radi u Srbiji.

Oca i dječaka smo vidjeli prije dva dana kako voze trotinet i djelovali su veoma sretno. U ovoj zgradi su posljednja dva mjeseca, a u Srbiju su došli prije godinu dana zbog cjelokupne situacije u njihovoj zemlji", kažu šokirane komšije.

Ruska porodica je u Pančevu posljednjih godinu dana i stanari nisu imali nikad problema s njima.

Zgrada gdje je živjela ubijena porodica
Foto: Kurir.rs: Zgrada gdje je živjela ubijena porodica

Za zločin se saznalo kada je kćerka ubijene žene iz prvog braka počela da se raspituje za majku jer joj se nije javljala 12 sati.

"Prijatelji su navodno obavijestili policiju koja je sinoć upala u stan i zatekla jezivu scenu. Žena i dječak ležali su na podu stana, dok se Rus objesio. Istraga je u toku i ona će utvrditi sve detalje ove jezive tragedije", pišu srbijanski mediji

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije