Novi detalji stravičnog slučaja u Zagrebu: Muškarac živio sa tijelom mrtve majke?

0
Radiosarajevo.ba
Novi detalji stravičnog slučaja u Zagrebu: Muškarac živio sa tijelom mrtve majke?
Foto: MUP Hrvatske / Hrvatska policija / Ilustracija

Taman smo trebali na popodnevni odmor kad smo čuli krik i galamu.

"Muškarac se derao i psovao i pitao ko će njemu struju iskopčavat. Došao je tu u dvorište i udario sjekirom automobil" rekla je jedna svjedokinja napada rastrojenog muškarca. 

On je u četvrtak oko 14.25 sati na području Vrapča bez odjeće hodao ulicom i sjekirom oštetio automobile, a potom se uputio na svoju kućnu adresu. Čak je i policija dvojila hoće li ući u kuću, mislili su da je naoružan, pričaju nam susjedi.

Ovo je sadržaj maila zbog kojeg je došlo do 'sukoba' između Elmedina Konakovića i Zlatka Lagumdžije

Ovo je sadržaj maila zbog kojeg je došlo do 'sukoba' između Elmedina Konakovića i Zlatka Lagumdžije

Policija ga je privela, a u kući u kojoj prebiva pronašli su tijelo najvjerojatnije starije članice porodice, za koje u ovom trenutku nije moguće utvrditi uzrok smrti s obzirom na zatečeno stanje tijela zbog posljedica dužeg proteka vremena. 

Kako doznajemo od susjeda, muškarac je već duže vrijeme živio s tijelom svoje mrtve majke. Policija je i ranije dolazila na vrata kuće u kojoj je živio, ali im nije otvarao, pričaju susjedi. 

Povod rastrojenom ponašanju bio je dolazak Elektre koji su htjeli isključiti struju, neslužbeno doznajemo. Navodno je to izazvalo bijes kod muškarca koji je za sve okrivio susjede. Na mjesto događaja ekipa za uviđaje Policijske uprave zagrebačke provodi uviđaj. Muškarac je pod nadzorom policije, slijedi kriminalističko istraživanje, izvijestili su iz PU zagrebačke, piše 24Sata.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije