Novi detalji pada vojnog helikoptera u Hrvatskoj: Dvije osobe poginule

0
Anadolija
Novi detalji pada vojnog helikoptera u Hrvatskoj: Dvije osobe poginule
Foto: Facebook / Mjesto nesreće u Hrvatskoj

U blizini Drniša pao je mađarski vojni helikopter koji je letio u sklopu zajedničke vojne obuke hrvatskih i mađarskih vojnih postrojbi, dva tijela su pronađena, dok se za trećim tijelom još uvijek traga.

"Helikopter Mi-171 Sh iz Divulja i avion Pilatus Hrvatskog ratnog zrakoplovstva uključili su se u srijedu 21. juna 2023. u potragu za vojnim helikopterom koji se srušio na području Pakova sela u Šibensko-kninskoj županiji.

Nije riječ o helikopteru Oružanih snaga Republike Hrvatske. Ministarstvo obrane će pravovremeno o svim detaljima izvijestiti javnost", izvijestili su iz Ministarstva obrane republike Hrvatske (MORH).

Ponovo se oglasio FK Sarajevo: Pročitajte važno saopćenje za navijače

Ponovo se oglasio FK Sarajevo: Pročitajte važno saopćenje za navijače

Josip Brozičević, voditelj Hrvatske gorske službe spašavanja (HGSS) prenio je kako su u helikopteru su bila tri osobe, dva tijela su nađena, za trećim se traga.

Mađarski helikopter bio je u Hrvatskoj u sklopu obuke, a o uzrocima pada te detaljnijim okolnostima nesreće istražna tijela će informisati javnost nakon što se utvrde sve okolnosti nesreće.

UPDATE: cesta je zatvorena. Ima unesrećenih do kojih su GSS, Hitna pomoć i vatrogasci ubrzo stigli. Područje nadlijeće...

Posted by Radio Drniš on Wednesday, June 21, 2023

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije