Nove informacije nakon pada aviona kod Zagreba: Otkriveno stanje povrijeđenih

0
Radiosarajevo.ba
Nove informacije nakon pada aviona kod Zagreba: Otkriveno stanje povrijeđenih
Foto: Prtscr/24sata.hr / Helikopter odvezao povrijeđenu osobu

Jedna je osoba smrtno stradala, a četiri su osobe povrijeđene u padu sportskog aviona u šumi južno od Kerestinca, kod Zagreba, objavilo je u subotu, 25. maja, hrvatsko Ravnateljstvo Civilne zaštite.

Na letu je bilo registrirano pet putnika, a trenutačno se radi na trijaži ozljeda i organizaciji transporta stradalih osoba, objavilo je Ravnateljstvo na platformi X. 

Na teren su upućeni pripadnici Državne intervencijske postrojbe civilne zaštite Zagreba, policija, hitna medicinska pomoć, HGSS Samobor i Zagreb te vatrogasci.

Nijemci napravili veliku reportažu iz Sarajeva: Ko će u BiH za koga navijati?

Nijemci napravili veliku reportažu iz Sarajeva: Ko će u BiH za koga navijati?

Na mjesto nesreće stigao je i premijer Hrvatske Andrej Plenković koji je rekao:

"U avionu je bilo pet osoba. Prema informacijama policije, HGSS-a, jedna osoba je umrla, ostalima se ukazuje pomoć. Prema prvim saznanjima, osobe koje su ozlijeđene su zbrinute i nisu životno ugrožene. Sve osobe su hrvatski državljani", rekao je Plenković i time je opovrgnuo ranije informacije da se radi o Mađarima.

Vili Beroš, hrvatski ministar zdravstva je također tamo i kazao je kako su tri osobe lakše ozlijeđene: "Jedna osoba ima težu povredu, ozlijedila je kičmu, ona je helikopterom odvedena u KB Dubrava. Ostale osobe su išle kolima."

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije