Nijemci i Poljakinja propali kroz ploču staje: troje teže ozlijeđeno, troje lakše

Radiosarajevo.ba
Nijemci i Poljakinja propali kroz ploču staje: troje teže ozlijeđeno, troje lakše

Petero Nijemaca i jedna Poljakinja, koji ljetuju u Sv. Petru kod Zadra, propali su u ponedjeljak navečer kroz ploču stare napuštene staje, gdje su se svi šestero bili popeli i sjedili. Troje je u padu i urušavanju ploče zadobilo teške tjelesne ozljede, dok ih je troje lakše ozlijeđeno, piše Slobodna Dalmacija.

"Dobili smo dojavu nešto prije 21 sat da je u Sv. Petru više osoba propalo kroz ploču stare napuštene staje. Na ploči se napravila rupa i sve se urušilo, a dojavljeno je da su svi ozlijeđeni. Hitna pomoć je uskoro stigla na mjesto događaja i šestero stranih državljana je zbrinuto u zadarskoj Općoj bolnici. Troje ih je teže ozlijeđeno", kazala je Nikolina Bačić iz PU zadarske. 

Nitko nije u životnoj opasnosti, no troje Nijemaca ostat će u bolnici - dvoje ih je zadobilo prijelome kralježaka, dok treći, koji je zadobio udarac u glavu i grudni koš, ima potres mozga. Svi ostali su lakše ozlijeđeni, te po nogama i rukama imaju oguljotine i razderotine.

Na ploču napuštene staje popela se cijela obitelj Nijemaca, četiri muškarca u dobi od 49, 47, 36 i 16 godina, te 15-godišnja Njemica, a s njima je bila i 36-godišnja Poljakinja. Policija je u Sv. Petru obavila očevid, no tek treba utvrditi sve okolnosti događaja, što su na krovu napuštene staje radili i zašto su se tamo popeli. To će biti jasnije nakon što se sa stranim državljanima obave razgovori, s nekima i u bolnici.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije