Nevrijeme poharalo Zagreb, vatrogasci uputili apel građanima

Radiosarajevo.ba
Nevrijeme poharalo Zagreb, vatrogasci uputili apel građanima
U poslijepodnevnim satima smračilo se nad Zagrebom, kiša je počela padati u nekim dijelovima grada, a ponegdje je bilo, i još uvijek ima, i jake grmljavine.

Kako javlja Index, kiša je toliko jako padala da su neke ulice u zapadnom dijelu Zagreba poplavljene. Također, poplavljen je i Trg Ivana Kukuljevića u naselju Špansko. 


"Prolom oblaka u Zagrebu! Nevrijeme s grmljavinom nadvilo se nad grad, uz kišu pada i tuča. Vatrogasci Zagreb primaju stotine poziva građana. Sve raspložive ekipe su na terenu. Molimo vas da broj telefona 193 zovete samo u krajnjoj nuždi i da najkraće moguće opišete Vaš problem. Znamo da je vama 5 cm u dvorištu ili podrumu vode veliki problem no prvo se rješavaju objekti javne namjene, prometnice i neposredno ugrožene osobe. Molimo predstavnike medija da ne zovu i zauzimaju liniju, informacije ce biti dostupne kasnije. Dijelite dalje.", objava je na Facebooku zagrebačkih vatrogasaca.

Prema DHMZ-u sutra se u Zagrebu očekuje pretežno sunčano uz umjerenu naoblaku u prvom dijelu dana. Vjetar slab do umjeren sjeveroistočni. Najniža jutarnja temperatura između 15 i 18, a najviša dnevna od 27 do 29 °C.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Povezano

/ Najnovije