Neobičan oglas: Prodaje se stan u javnoj garaži

0
Radiosarajevo.ba
Neobičan oglas: Prodaje se stan u javnoj garaži

Neobičan oglas privukao je pažnju mnogih na Njuškalu, a riječ je o stanu koji se nalazi u javnoj garaži.

Nudi se novouređeni i potpuno namješten trosoban stan od 50 metara kvadratnih u Donjoj Dubravi za 59.000 eura. Na prvu se čini kao dobra prilika za one koji trenutačno traže stan u Zagrebu gdje su cijene, kao i u većini hrvatskih gradova, otišle u nebo, piše Večernji.hr.

Međutim, ovo nije bilo kakav stan. Riječ je o stanu koji se nalazi u javnoj garaži u Ulici hrvatskog proljeća 36.

Oglas je osvanuo na Njuškalu, a vlasnik navodi kako se ''u papirima'' vodi kao poslovni prostor, međutim prenamijenjen je u stan s tri manje sobe, dnevnim boravkom s kuhinjom, kupaonicom i WC-om.

"Stan je zaseban i odvojen prostor, nalazi se između dvije zgrade. Ima svoje brojilo struje i brojilo vode. Moguća zamjena za kuću u podsljemenskoj zoni (Gračani, Markuševec, Vidovec, Šestine, Mlinovi...)", navodi se u oglasu i dodaje: "Samo gotovina ili zamjena za zemljište Zagreb Gračani ili nekretnina otok Brač (Supetar, Mirca, Sutivan, Splitska, Postira, Bol)! Moguće je koristiti kao ured, poslovni prostor ili stambeni, prostor je višenamjenski."

Vlasnik sugerira kako je stan idealan kao poslovna investicija jer je uređen za najam studentima.

"Tri sobe, 1500 kn po sobi najam (ukupno 4500 kn mjesečno)", navodi. Vlasnik je zaboravio navesti da se stan nalazi u garaži iako je to potkrijepio brojnim fotografijama, a mogao je i upozoriti one koji bi ga kupili da pripaze kada izlaze iz njega da ih nešto ne pogazi. Mnogi se također pitaju i je li ovo uopće legalno.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Najnovije