Neću se izvinjavati zbog pjesme "Ne može nam niko ništa, jači smo od Srbije"

Radiosarajevo.ba
Neću se izvinjavati zbog pjesme "Ne može nam niko ništa, jači smo od Srbije"
Printscreen / Jadranka Barjaktarović

Folk pjevačica Jadranka Barjaktarović našla se na meti srbijanskih tabloida nakon nastupa u nedjelju navečer u Podgorici.

Na društvenim mrežama se pojavio snimak na kojem je veliki turbofolk hit Mitra Mirića "Ne može nam niko ništa", otpjevala sa izmijenjenim tekstom pa se holom gde je nastupala orilo "Ne može nam niko ništa, jači smo od Srbije".

"Sinoć sam nastupala u Podgorici u jednom klubu, i u jednom trenutku pojavilo se oko hiljadu patriota koji su došli sa skupa koji je bio organiziran na Trgu nezavisnosti. Oni su tako pjevali i mene je očigledno ponijela ta atmosfera, pa sam i ja ponovila za njima. Žao mi je što je sve tako shvaćeno. Ja sam Crnogorka, volim svoje, a poštujem tuđe. Oni koji me znaju, znaju da ništa loše nisam mislila. Međutim, ko hoće da razumije neka razumije, ko neće, neću nikom da se izvinjavam", rekla je Jadranka Barjaktarović, koja je inače iz Berana, a živi u Beogradu.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije