Nastavljena potraga, Britanci nude pomoć

Radiosarajevo.ba
Nastavljena potraga, Britanci nude pomoć

Ured načelnika šibensko-kninske Policijske uprave izvijestio je da se danas nastavlja intenzivna potraga za nestalom maloljetnom Antonijom Bilić.

"Danas je nastavljena pretraga područja riječnoga korita rijeke Krke, od hidrocentrale Miljacka prema Roškome slapu. Osima toga, nastavlja se i pretraga akumulacijskoga jezera Štikada kog Gračaca, gdje će se, osim jezera, pretraživati i područje oko toga jezera. Pretraživati će se i područje dionice ceste od Prezida do Gračaca, kao i jezero Sveti Rok", navodi se u priopćenju.

Dodaje se da u potrazi uz pripadnike slovenske vojske i specijalce, kao i pripadnike Oružanih snaga Republike Hrvatske, sudjeluje više od 160 osoba, najvećim dijelom pripadnici interventne, specijalne i kriminalističke policije iz šibensko-kninske i drugih policijskih uprava te kao i svakoga dana pripadnici Gorske službe spašavanja s psima.

Britanska firma Delmamms ponudila je pomoć hrvatskim istražiteljima. Tvrde da posjeduju tehnologiju kojom bi mogli utvrditi kretanje Antonije Bilić kao i kretanje Dragana Paravinje te dokazati da su bili zajedno. Za portal CroatianTimes.com zaposlenik ove firme, Martin Barr, kazao je da svojom tehnologijom mogu ustanoviti i gdje se trenutno nalazi Antonija.

Osumnjičenog za ubistvo i pokušaj silovanja Antonije Bilić, Dragana Paravinju danas će ponovno ispitati hrvatski istražitelji u zatvoru u istočnom Sarajevu.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije