Nakon udesa: Kolinda vlasnici automobila ponudila zamjensko vozilo

Radiosarajevo.ba
Nakon udesa: Kolinda vlasnici automobila ponudila zamjensko vozilo
Foto: Goran Ferbezar/PIXSELL / Kolindin autobus

Silvija Soldo, čiji je automobil u srijedu u Malom Bukovcu zakačio autobus u kojem se vozila predsjednica, danas se susrela s Kolindom Grabar-Kitarović prije njenog odlaska u Karlovac na predizborni skup.

Soldo je za RTL ispričala kako joj se predsjednica ''sto puta izvinila zbog nesreće'' te da žali zbog svega što se dogodilo.

Grabar-Kitarović joj je, kako je ispričala, rekla da bi sve napravila da se autobus zaustavi da je vidjela šta se dogodilo, ali da uopće nije primijetila da je došlo do nesreće.

Predsjednica je oštećenoj vozačici spremna dati zamjenski auto ako njezin ne bude odmah popravljen budući da joj treba za posao.

Podsjetimo, autobus predsjedničke kandidatkinje Kolinde Grabar-Kitarović kasno poslijepodne u utorak je sudjelovao u manjoj prometnoj nesreći u Malom Bukovcu u Krapinsko-zagorskoj županiji.

U 18:50 sati vozač autobusa, u kojemu se nalazila predsjednica, zakačio je vozilo koje se nalazilo na cesti i nakon toga nastavio put Lobora gdje je predsjednica imala predizborni skup.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije