Nakon 14 godina riješen slučaj eksplozije automobila u Šibeniku: Priveden 73-godišnjak

0
Radiosarajevo.ba
Nakon 14 godina riješen slučaj eksplozije automobila u Šibeniku: Priveden 73-godišnjak
Foto: 24 sata / Eksplozija automobila u Šibeniku

Šibensko-kninska policija je nakon 14 godina riješila slučaj eksplozije automobila, te su izvijestili kako je dovršeno kriminalističko istraživanje nad osumnjičenim 73-godišnjakom.

Izvijestili su kako je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 73-godišnjakom kojeg se sumnjiči za ubojstvo u pokušaju, kao i teško kazneno djelo protiv opće sigurnosti u vezi dovođenja u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom.

"Utvrđeno je kako je osumnjičeni u noći 20./21. jula 2009. godine u Šibeniku, s namjerom ubojstva tada 34-godišnjaka, na podvozje osobnog automobila oštećenog postavio eksplozivnu napravu na način da se aktivira uslijed trešnje prilikom vožnje i na taj način usmrti oštećenog", izvijestila je šibensko-kninska policija, piše Večernji list.

Dragan Bursać: Srbija sastavlja ratni kabinet vlade?

Dragan Bursać: Srbija sastavlja ratni kabinet vlade?

"Prilikom eksplozije koja se dogodila 21. srpnja u jutarnjim satima u Šibeniku, usred vožnje na šibenskoj rivi, došlo je do oštećenja automobila na podvozju koje je amortiziralo udarni val i spasilo život oštećenom, ali su od dijelova eksplozivne naprave povrijeđene tri osobe (jedna je zadobila teške tjelesne povrede, a dvoje austrijskih državljana lakše tjelesne povrede) te su oštećeni jedan osobni automobil i dva motocikla, kao i fasada i stakla na okolnim objektima", dodali su te naveli kako je osumnjičeni 73-godišnjak priveden. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije