Najneobičnije "padanje" ikada: Ušao u policijsko auto i rekao "Daj vutru brate"

2
Radiosarajevo.ba
Najneobičnije "padanje" ikada: Ušao u policijsko auto i rekao "Daj vutru brate"
MUP Srbije / Ilustracija

U samom centru Beograda jučer se dogodilo vjerovatno najčudnije hapšenje ikada.

Pravi šok doživjeli su civilni policajci koji su za vrijeme smjene sjedili u bijelom Golfu 6 bez oznaka MUP-a, kada je u njihov automobil ušao jedan muškarac.

Obratio im se riječima "ćao braćo, stigao sam", što ih je iznenadilo jer nisu čekali nekoga ko je trebao da uđe u automobil, a onda je uslijedio pravi šok.

Zmija "visi" s drveta na poznatom šetalištu u BiH

Zmija "visi" s drveta na poznatom šetalištu u BiH

Mladić je na zadnjem sjedištu izvadio 2.100 eura i otkro šta zapravo hoće, pošto je slijedeće što je rekao bilo: "Daj vutru brate pa da bježim", prepričava izvor srbijanskih medija.

Kako kaže, ne zna se da li su veći šok doživjela dvojica policajaca ili muškarac koji je sjedeo na zadnjem sjedištu kada su svi shvatili o čemu se radi.

"Nije imao kud, dao im je ličnu kartu i priznao da je dogovorio da se nađe sa nepoznatim muškarcem upravo na lokaciji na kojoj su policajci stajali. Rekao je da mu je muškarac od kog je trebalo da kupi marihuanu dao instrukcije da uđe u automobil, koji je po opisu bio identičan onom u kom su bili policajci u civilu", dodaje.

Zaista, da čovjek ne povjeruje...

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije