Srbija / Na slavi popio četiri litra rakije pa pretukao domaćine!

22. 01. 2019. u 13:03:00 Radiosarajevo.ba

Shares:0

Krsna slava Sveti Jovan prisjela je domaćinu Đ. J. (56) i njegovom sinu D. J. (26), koje je, poslije četiri litre popijenog alkohola, kako se sumnja, pretukao kum M. M. (26), a potom je navodno nasrnuo fizički i na policajce koji su došli da ga hapse!

Kako "Novosti" saznaju, M. M. je došao kod kumova kući, u Jakovu, u nedjelju, u popodnevnim satima, na slavu i ručak. Kumovi su se neko vrijeme lijepo slagali, ali, prema nezvaničnim informacijama, nakon popijene četiri litre rakije, došlo je do svađe, a onda i do tuče.

M. M. se sumnjiči da je najprije pretukao starog kuma i domaćina, a onda i njegovog sina D. J., koji se od batina navodno - onesvijestio.

O incidentu je odmah obaviještena policija, čiji su službenici iz PS Surčin, došli u Jakovo na intervenciju. 
Međutim, M. M. se nije smirivao, opirao se hapšenju i čak je navodno i fizički nasrnuo na policajce. Jednog od njih, kako se sumnja, M. P. udario je u stomak i u glavu, a drugog, D. L. u predjelu šake.

Dvojica policajaca na koje je M. M. fizički nasrnuo su, poslije incidenta, prevezeni vozilom Hitne pomoći u Urgentni centar, gdje su im konstatovane lakše tjelesne povrede.

S druge strane, domaćin slave i njegov sin, prošli su mnogo gore. Zadobili su teške povrede u vidu frakture glave, odnosno vilice. Ipak, u incidentu niko nije životno ugrožen i svi su pušteni na kućno liječenje.

M. M. je nakon saslušanja pušten da se brani sa slobode, jer nikada ranije nije osuđivan, niti slovi za incidentnog mladića. Na teret mu se stavlja napad na policajce, nanošenje teških tjelesnih povreda i oštećenje tuđih stvari, zbog čega bi, mogao da "zaradi" i robiju.

Istraga se nastavlja, a u narednom periodu biće saslušani oštećeni domaćini, svjedoci sa slave, a naloženo je i vještačenje osumnjičenog.

NEMA KOMENTARA