Na dočeku u Beogradu izbodeno sedmero ljudi

Radiosarajevo.ba
Na dočeku u Beogradu izbodeno sedmero ljudi

Dvojica državljana Tunisa i petorica državljana Srbije zadobili su teže povrede u incidentu koji se desio na javnom dočeku Nove godine na trgu kod Narodnog pozorišta u Beogradu.

Nepoznati napadač u masi ljudi ubadao je prolaznike na koje je naišao, a da to drugi učesnici u novogodišnjem slavlju nisu ni primijetili.

Kako prenosi Blic.rs, do incidenta je došlo tokom nastupa "Električnog orgazma" sa pjesmom "Igra rokenrol cela Jugoslavija".

"Nisam videla šta se tačno dogodilo i ko je koga napao jer je bila velika gužva" rekla je jedna od prisutnih na mjestu događaja

Većina povrijeđenih zadobila je ubodne rane u leđa ili u stomak i svi su na vrijeme zbrinuti. Jedan od povrijeđenih koji je zadobio ubodnu ranu u butinu, pušten je na kućno liječenje. 

Kako je za srbijanske medije izjavio dežurni komandir policije, u toku privođenja i policija traga za počiniocem i da su ekipe na terenu.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije