Muškarca napali maljem i bokserom, pokušali ga utopiti u Dravi

4
Hina
Muškarca napali maljem i bokserom, pokušali ga utopiti u Dravi
Foto: Hrvatska policija / Hrvatska policija, Ilustracija

Županijsko državno odvjetništvo u Varaždinu je 15. decembra, nakon provedene istrage, podiglo optužnicu protiv 25-godišnjaka i 20-godišnjaka zbog počinjenih krivičnih djela pokušaja teškog ubistva, razbojništva i teške krađe.

"Osumnjičeni 25-godišnjaka i 20-godišnjaka tereti se da su 27. avgusta 2021. na otoku u Dravi kod mjesta Gornji Kuršanec, razbili prozorsko staklo i ušli u vikendicu u vlasništvu 56-godišnjeg hrvatskog državljanina te iz nje uzeli više komada raznog alata i ribički pribor, ali ih je prije odlaska zatekao vlasnik kojeg su fizički napali maljem i bokserom u cilju da ga usmrte kako bi spriječili da ih se otkrije za počinjenu provalu", objavili su iz ŽDO.

Nadalje su naveli da se napadači na tom nisu zaustavili.

Zbog rasta minimalca u RS povećene cijene svih usluga: Poskupila kafa, šišanje, kirije...

Zbog rasta minimalca u RS povećene cijene svih usluga: Poskupila kafa, šišanje, kirije...

"Tereti ih se da su ga potom bacili u vodu i čamcem krenuli za njim te ga ponovno napali i držali ga pritisnutog ispod površine vode, pri čemu je 56-godišnjak ispustio iz ruku ruksak u kojem je bio mobitel, razni alat i drugi predmeti, što su sve osumnjičeni uzeli i pobjegli", kažu iz ŽDO-a.

Osumnjičeni se nalaze u istražnom zatvoru, a vijeće Županijskog suda u Varaždinu prihvatilo je prijedlog državnog odvjetnika i obojici produljilo istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja krivičnih djela.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (4)

/ Povezano

/ Najnovije