Muškarac se popeo na konstrukciju šibenskog mosta pa se bacio

4
Radiosarajevo.ba
Muškarac se popeo na konstrukciju šibenskog mosta pa se bacio
Foto: Morski.hr / Muškarac skočio sa konstrukcije šibenskog mosta

U redakciju portala Morski.hr nešto nakon 15.00 sati pristigla uznemirujuća snimka iz Šibenika.

Osoba u kupaćem kostimu hoda po donjoj, lučnoj konstrukciji šibenskog mosta i u jednom trenutku se s njega baca.

Ispod je crni gumenjak, za kojeg se još ne zna pripada li osobi koja je skočila ili nekome ko ga od toga pokušava odgovoriti, ali na gumenjaku se ne vide druge osobe i čini se da je prazan.

Puštene julske naknade neratnim invalidima i civilnim žrtvama rata: Novi zakon u proceduri

Puštene julske naknade neratnim invalidima i civilnim žrtvama rata: Novi zakon u proceduri

Snimku su dobili s poljskog broja telefona uz kratak opis "Šibenik", ali odgovora na dodatna pitanja o tome znaju li što se dogodilo poslije toga, nije bilo, piše Morski.hr.

Upit o događaju su poslali šibenskoj policiji, ali glasnogovornica šibenske policije Sanja Baljkas je tek potvrdila da nemaju službeno zabilježen događaj, ali da će poslati na mjesto događaja pomorsku ophodnju.

Šibenski most je omiljena destinacija za bungee jumping, čija se konstrukcija nalazi na sredini mosta i skakanje je dozvoljeno isključivo uz nadzor i mjere opreza ovlaštenih osoba.

Ipak, događalo se do sada više puta da su osobe skakale s vrha mosta i pritom nažalost gubile živote, a poznat je slučaj iz 2021. godine kad su mlađeg muškarca nakon skoka spašavali jedriličari i nakon skoka je zadobio teške tjelesne povrede.

Uznemirujući video možete pogledati na linku OVDJE.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (4)

/ Povezano

/ Najnovije