Muškarac pokušao oteti dijete: Građani ga oborili na zemlju i pretukli

Radiosarajevo.ba
Muškarac pokušao oteti dijete: Građani ga oborili na zemlju i pretukli
Snimak na kojem su prikazani građani Novog Pazara koji sprečavaju nepoznatog muškarca da otme dijete u centru grada obišao je cijeli region, te većina korisnika društvenih mreža hvali ovakav potez građana.

Kako se navodi, cijeli slučaj dogodio se u utorak u centru grada, kada je muškarac prišao ženi i oteo dijete od nje, nakon čega je uhvatio djevojčicu za kosu i podigao je od zemlje, prenosi Sandžaklive.

Uskoro su u odbranu žene i djeteta stali prolaznici, koji su na zemlju oborili nepoznatog muškaraca, nakon čega su ga i pretukli.

"Sve se odigralo u par sekundi. Čuo sam ženu kako zapomaže i udara raspojasanog čovjeka koji drži djevojčicu u naručju, pokušavajući da mu otrgne dijete iz ruku. Vidio sam kako ovaj muškarac udara žene, pušta djevojčicu i polako se udaljava. No, ubrzo su ga stigli gosti obližnjeg kafića i prolaznici, koji su ga zatim oborili na zemlju i brutalno izudarali", kazao je za lokalne medije jedan od očevidaca ovog nemilog događaja.

U medijima su objavljene i fotografije na kojima se vide nemile scene iz Novog Pazara, a zatim je objavljen i snimak cijelog događaja

O ovom događaju policija se još nije izjasnila, ali prema nezvaničnim saznanjima nasilnik je priveden u policiju i saslušan, a navodno riječ je o bivšim supružnicima.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije