MUP Srbije: Procesuirati odgovorne za napad na policiju

Fena
MUP Srbije: Procesuirati odgovorne za napad na policiju
RAS Srbija / Specijalci su izbacili na silu demonstrante iz zgrade RTS-a

Ministarstvo unutarnjih poslova Srbije najoštrije je osudilo napad na policijske službenike tokom današnjih protesta u Beogradu te je pozvalo sva državna tijela da bez odlaganja procesuiraju i kazne odgovorne.

 

"Nekolicina huligana predvođena jednim od lidera Saveza za Srbiju Boškom Obradovićem napala je pripadnike policije na uglu ulica kralja Milana i kneza Miloša u Beogradu. Oni su fizički nasrnuli na pripadnike policije i pokušavali ih udariti kamionom i probiti kordon", saopštilo je srbijansko Ministarstvo unutrašnjih poslova.

 

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović napad na policiju ocijenio je skandaloznim i nedopustivim.

 

"Najoštrije osuđujem fizički napad na pripadnike Ministarstva unutrašnjih poslova od strane lidera Saveza za Srbiju Dragana Đilasa, Boška Obradovića i njihovih sljedbenika. Skandalozno je i nedopustivo to što Đilas i Obradović pokušavaju svoju politiku provoditi fizičkim napadima na policijske službenike", kazao je Stefanović i pozvao sve državne organe da bez odlaganja procesuiraju i kazne sve one koji su u napadu sudjelovali.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije