MUP Srbije intenzivno traga za Fatonom Hajrizijem koji se sumnjiči da je usmrtio policajca

2
Radiosarajevo.ba
MUP Srbije intenzivno traga za Fatonom Hajrizijem koji se sumnjiči da je usmrtio policajca
Foto MUP Srbije / Policija / Ilustracija

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova intenzivno tragaju za Fatonom Hajrizijem koji se sumnjiči da je u srijedu, 17. jula, u Lipničkom Šoru usmrtio policijskog službenika Nikolu Krsmanovića i ranio policajca Vjekoslava Ilića.

Pozivaju građane da ukoliko primijete lice sa fotografije ili imaju saznanja o njegovom kretanju odmah obavijeste policiju na broj 192 ili da se obrate najbližoj policijskoj stanici.

Podsjetimo, tokom rutinske kontrole taksi vozila u Loznici, u srijedu, 17. jula, na pripadnike saobraćajne policije je ispaljeno nekoliko hitaca, a od zadobijenih povreda jedan policajac je smrtno stradao.

Ranili muškarca u Sarajevu: Poznat identitet osoba koje su uhapšene u Neumu

Ranili muškarca u Sarajevu: Poznat identitet osoba koje su uhapšene u Neumu

Mithat Hadžić iz Tutina uhapšen je zbog sumnje da je automobilom tutinskih oznaka preuzeo u Preševu muškarca koji je u blizini Loznice ubio policajca Nikolu Krsmanovića, a ranio njegovog kolegu Vjekoslava Ilića.

Njemu je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će biti saslušan u Višem tužilaštvu u Šapcu, prenosie srbijanski mediji.

Припадници Министарства унутрашњих послова интензивно трагају за Фатоном Хајризијем који се сумњичи да је прексиноћ у...

Posted by Министарство унутрашњих послова Републике Србије on Friday, July 19, 2024

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije