MUP Srbije: Dojava o bombi bila lažna

Anadolija
MUP Srbije: Dojava o bombi bila lažna
Poslije višesatne pretrage poslovne zgrade u beogradskom naselju Belville, nakon što je služba JKP odvezla automobil marke "Peugeot", za koji se sumnjalo da je ispod njega bila postavljena eksplozivna naprava, policija je napustila naselje.

Okupljenim medijima na Novom Beogradu, niko od prisutnih iz službi MUP-a nije mogao da da bilo kakvu informaciju, a MUP Srbije je izdao saopštenje da je "dojava o bombi bila lažna".

"Anonimna dojava o postavljenoj eksplozivnoj napravi prijavljena je policiji na sistem 192 nešto pre deset časova, a nakon izlaska kontradiverzionih ekipa na teren, zgrada je iz bezbednosnih razloga evakuisana", navedeno je u saopštenju  MUP-a Srbije. 

Zgrada je danas oko 10 sati evakuisana nakon što je prema javljanjima pojedinih medija dobijena dojava o postavljenoj bombi ispod automobila koji se nalazio u podzemnom parkingu zgrade.

Prostor oko zgrade je bio blokiran za prilaz u prečniku od 100 metara, a osim pripadnika policije i kontradiverzione ekipe, bili su i vatrogasci te ambulantna kola.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije