Monikina majka obratila se osumnjičenom otmičaru: Dosta si je maltretirao, pusti je

Radiosarajevo.ba
Monikina majka obratila se osumnjičenom otmičaru: Dosta si je maltretirao, pusti je
Screenshot / Majka Monike Karimanović

Majka dvanaestogodišnje Monike Karimanović, koja je nestala prije sedam dana i za koju se sumnja da ju je oteo serijski silovatelj, obratila se otmičaru.

Ona je uživo, u Jutarnjem programu TV Prve, izjavila da se osjeća nemoćno i da nema više snage.

"Želim svoje dete natrag", kazala je ona.

Ispovijest žrtve Malčanskog berberina: Ošišao me u podrumu zgrade, a onda silovao

Rekla je i da ih je posjetio direktor policije, koji im je rekao da policija vjeruje da je Monika živa.

Srbijanska policija opkolila monstruma: Čeka se hapšenje "Malčanskog berberina"

Na pitanje da li bi željela nešto da poruči Ninoslavu Jovanoviću, serijskom silovatelju za kog policija vjeruje da je oteo njenu kćerku, ona je rekla: 

"Da ima samo malo srca da pusti moju ćerku. Ako taj čovek ima dušu da pusti moju ćerku - dosta sam te maltretirao, idi kući majci i ocu", rekla je majka Monike Karimanović, koja je nestala rano ujutru 20. decembra na putu do škole, od kada joj se gubi svaki trag.

Cijela Evropa traži djevojčicu s Balkana: U toku je potraga na nekoliko jezika

Kasnije će se ispostaviti da je otprilike u vrijeme njenog nestanka, nestao i Jovanović, javnosti poznat i kao Malčanski Berberin - višestruki silovatelj i pedofil. MUP je jučer uputio apel građanima sa slikom, uz napomenu da se traga za tom osobom.

Potraga za Monikom traje već danima i u nju su uključene sve raspoložive i specijalne jedinice MUP-a, uključujući i pse tragače i helikoptere.

Najnovija informacija jeste da policija trenutno pretresa još jednu sumnjivu kuću u kojoj su pronađene razbacane stvari.

Kako javlja Blic policija je sada upala u jednu kuću koja se nalazi u selu Podvis. Vlasnici kuće kažu da u toj kući ne žive, a pronađene su razbacane stvari svuda! Policajci su se preko merdevina popeli na sprat kuće i kroz prozor vidjeli da su stvari razbacane unutra.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije