Mladići vezali i pretukli starca, pa mu ukrali novac i automobil

Radiosarajevo.ba
Mladići vezali i pretukli starca, pa mu ukrali novac i automobil
Foto: Srna / Ilustracija
Osoba inicijala D. T. (21) iz Herceg Novog uhapšena je zbog sumnje da je, sa još dvije osobe, pretukao i opljačkao 67-godišnjeg sugrađanina inicijala V. T., nakon čega su pobjegli njegovim automobilom.

Iz Uprave policije je saopšteno da su osumnjičeni nasilno ušli u kuću u vlasništvu V.T, zadajući mu udarce u glavu i tijelo, nakon čega su ga oborili i vezali mu ruke i noge, prenosi Srna.

“Uz prijetnje i udarce tražili su od njega da im kaže gdje se nalazi novac, odnosno 3.000 eura. Ukrali su oko 100 eura, 20 KM, više flaša alkoholnog pića, cigarete, LCD televizor, mobilni telefon i određenu količinu vodovodnog materijala”, navode iz policije.

Nakon što su V.T. prebacili u kupatilo i zaključali, pobjegli su njegovim automobilom Opel Vectra.

Nakon skoro tri časa V. T. je uspio da se djelimično oslobodi vezova i prijavi događaj policiji. Vozilo je pronađeno u naselju Bijela u Herceg Novom.

O događaju je obaviješten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici, a policija preduzima aktivnosti na identifikaciji preostala dva izvršioca ovog krivičnog djela.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije