Mladić pronađen mrtav na ulici - usred noći zvonio na vrata stanarima

Radiosarajevo.ba
Mladić pronađen mrtav na ulici - usred noći zvonio na vrata stanarima
Javnosti još nije poznat identitet mladića koji je jutros pronađen mrtav nekoliko metara ispred ulaza u stambenu zgradu u karlovačkoj četvrti Luščić, kao niti detalji koji su prethodili tragediji.

Na njegovo beživotno tijelo naišli su prvi stanari koji su izašli iz zgrade, jutros nešto prije 6 sati i onda obavijestili policiju.

Nekoliko stanara je za Jutarnji.hr potvrdilo da su između 3 i 4 sata čuli buku, a nekoliko ih je reklo da im je netko zvonio na vrata u tom periodu. Iz straha nisu išli gledati tko bi to mogao biti. Ovaj dio kvarta je miran, na večer se ne sastaje mladež i nema problema s delikvencijom.

Policija nije isključila niti jedan vid nasilne smrti, pa je tako moguće i da se radi o ubistvu, samoubistvu ili možda nesretnom slučaju.

Na mjestu događaja istražitelji su svukli s mladića svu odjeću te će je vještačiti, a njegom tijelu obavit će se obdukcija.

Na mjestu nesreće nije bilo krvi, ali na mjestu događaja, bilo je jasnih tragova ozljeđivanja na mladićevu tijelu, koji nedvojbenu ukazuju da se nikako ne može raditi o prirodnoj smrti, prenosi Jutarnji.hr.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije