Misteriozni nestanak Austrijanca na Krku: Hrvatska policija građane moli za pomoć

0
Hina
Misteriozni nestanak Austrijanca na Krku: Hrvatska policija građane moli za pomoć
Foto: Nestali / Roland Polzl-Huemer

Policijska uprava primorsko-goranska pozvala je građane da jave sve moguće informacije vezane uz Austrijanca Rolanda Polzl-Huemera, nestalog na otoku Krku 19. juna, za kojim se još traga.

Policijsku postaju Krk u petak je posjetila zamjenica misije Austrijske ambasade u Zagrebu Julia Maria Tiefengraber, kako bi izrazila posebnu zahvalnost na svemu do sada učinjenom u cilju pronalaska nestalog Polzl-Huemera, objavla je policija.

Roland Polzl-Huemer, rođen 1961. godine, nestao je na području mjesta Kras na Krku.

Danas se obilježava Dan sjećanja na 1.601 ubijeno dijete u opkoljenom Sarajevu

Danas se obilježava Dan sjećanja na 1.601 ubijeno dijete u opkoljenom Sarajevu

Srednje je tjelesne građe, sijede kose i ima kestenjaste oči. U trenutku nestanka bio je odjeven u crveno-plavu majicu i kratke plave hlače te nosio naočale za vid.

Istog dana kad je prijavljen nestanak, policajci su počeli prikupljati korisna saznanja i pretraživati šumski teren, u saradnji s pripadnicima HGSS-a s potražnim psima, vatrogascima i članovima lovačkih društava.

Potraga se nastavila i sljedećih dana, uz korištenje dronova jedinice specijalne i interventne policije i vatrogasaca, a u pretrazi obalnog pojasa sudjelovalo je policijski brod Stanice saobraćajne policije Rijeka.

Policija poziva građane da se jave, ako imaju informacije vezane uz nestanak Polzl-Huemera, na telefon 192 ili adrese elektroničke pošte primorsko-goranska@policija.hr i pp.krk@mup.hr.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije