Misteriozna smrt: Amina pronađena u lokvi krvi u hotelskoj sobi

0
Radiosarajevo.ba
Misteriozna smrt: Amina pronađena u lokvi krvi u hotelskoj sobi
Foto: Kurir.rs / Novi Pazar

Novopazarka Amina M. (22) nađena je jučer mrtva u hotelskoj sobi u centru Novog Pazara, a pored tijela bili su vidljivi tragovi krvi. Leš je, prema saznanjima Kurira, najmanje tri dana bio zaključan u sobi. 

"Tijelo su našli radnici hotela. Osoblje je najprije primijetilo da se djevojka tri dana nije pojavljivala na recepciji, niti je izlazila napolje, a istovremeno je iz sobe počeo da se širi neprijatan miris", kaže izvor iz istrage.

Prema njegovim riječima, Amina M. je sama došla u hotel i iznajmila sobu.

"Osoblje je pozvalo policiju, a kada je patrola došla, prvo su rezervnim ključem probali da otvore vrata. Međutim, soba je bila zaključana iznutra, a ključ je bio u bravi. Zato su morali da obiju vrata. Unutra su zatekli djevojku u lokvi krvi", kaže izvor iz istrage.  

Tijelo je poslato na obdukciju kako bi se utvrdilo kako je nesretna djevojka preminula. 

"Na uviđaj je izašao i viši javni tužilac, koji je naložio obdukciju, a rezultati još nisu poznati. Zasad je smrt djevojke misteriozna", kaže izvor. Po nezvaničnim podacima iz istrage, najvjerovatnije je riječ o predoziranju.

U sobi su, navodno, nađeni i droga, tablete, a tijelo je u sobi, pretpostavlja se, bilo i duže od tri dana. Također, na rukama su uočene povrede koje mogu da ukažu na to da je ona sama sebi presudila", kaže izvor. 

Kako dodaje, policija je uzela mobilni telefon djevojke, koji će biti poslat na vještačenje.

"Utvrdit će se s kim je bila u kontaktu i s kim je obavila posljednji razgovor ili razmijenila poruke. Također, utvrdit će se i da li je nekome poslala oproštajnu poruku", dodaje izvor.

Iako je Amina sama došla u hotel, bit će utvrđeno da li ju je neko posjećivao u sobi. 

"Radnici su rekli da nisu primijetili da joj je neko dolazio, ali s obzirom na okolnosti, sve će biti istraženo", dodao je izvor upoznat sa slučajem.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije